Aankomende evenementen

Warnsborn

Locatie Warnsborn.
Locatie Warnsborn.Een leuke route door heidevelden en bossen, met een eventuele eindsprint. De bikers en steppers zullen 4 hekjes moeten trotseren. Precies op de helft is er een plonsgelegenheid, en verder nog meer foto waardige beekjes. Einde Karmelitessenlaan (tegenover de ingang van camping Warnsborn) Arnhem.

Canitrail Warnsborn 12 km. We beginnen op dezelfde parkeerplaats bij Camping Warnsborn. De paden zijn vlak, droog, en met volop schaduw, totdat we bij wat stromende beekjes komen. Dan zijn we al 7km onderweg. Vervolgens gaat het bultje op, en zodra we ongeveer 11 km erop hebben zitten, dan zijn we voorbij hotel Warnsborn. Deze route is redelijk vlak, en op twee hekjes na ook goed te begaan voor een bikers een steppers.

Locatie Warnsborn.
Warnsborn is een landgoed gelegen ten noordwesten van Arnhem. Het ligt tussen de N224 (Amsterdamseweg), de Schelmseweg en de Bakenbergseweg/Kemperbergweg.
De variatie van vijvers en slootjes, bultjes en vlakten, heidevelden en bossen zorgt voor een zeer afwisselend parcours waardoor het in, ogenschijnlijk, no-time, afgelegd is.